BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

14 March 2011

officially deactivate my facebook account :D

haha . ni bukan date sebenarnya deactivate eh .
deactivate da berapa hari da . tp bru nak buat post pasal benda ni .

OFFICIALLY deactivate my FACEBOOK ACCOUNT :D

so kalau sape yang cari facebook yang bernama NURUL SHAIEDA SOLIHIN ,
sudah tiada yaa . harap maaf .
sebenarnya tiada alasan kukuh untuk deactivate fb ni .
tp yang konfem alasan first ialah disebabkan result SPM.
haha. takot la aku kecewa disebabkan result SPM tuh nanti .
nak nak bile org rmi rmi tnye kat FB,
tak ke aku nak lempang je sorang sorang .
so , daripada aku membuat tindakan di luar batasan , baek aku deactivate kan
account tersebut .
*fuhh . ayat shy tak bole blah .
okayy . da da da .
THE END :)

thanks peeps . drop your comments .

4 comments:

  1. cehh . memg la . da org yg tlg deactivate kan . org tuh kan busy je .

    ReplyDelete
  2. oooooo . aku suke lagu kt blog kau . haha

    ReplyDelete
  3. haha. best kan lagu ni ? aku sukaa gilaa kot .

    ReplyDelete