BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

25 April 2011

mohd aidiel fitri rosdi :)


siapakah dia ? apa ? bf ?
ohh tidakk . shy single okay .
*single is simple kan ? hee :D
ohh . dia bestfriend shy laa . handsome tak ? haha .
kalau nak num dia , bgtawu shy okay . haha . *promote kawan ni .
aidiel joke joke . yeahh . ini post untuk anda .
shy masih anggap aidiel kawan okay ? ingat ingat .
hee . sorry . ada pic ni je kat lappy . ada kat phone yang lain tuh .
bajet banyak gamba .padahal sikit je .

jom shy kenal kan korang kat kawan shy ni ,
nama dia mohd aidiel fitri rosdi .
*mcm nama hari raya . haha .
shy panggil dia doraemon :)
kenapa panggil dia doraemon ? sebab dia sangat obses dengan doraemon . even he is already 18.
and dia panggil shy nobita . shy jadi lelaki ohh . kenapa tak sizuka ? sebab doraemon tak
rapat dengan sizuka . dia rapat dengan nobita :)
*shy poyos . okay okay .
apa lagi eh ? hahh . kitorg ni selalu gila gaduh . tapi selalu nya gaduh main2 jela .
lama2 nanti okay balik . even baru je kenal dia , (takde la baru sangat after SPM ) shy sayang aidiel ehh . hee :D
*blushing .
ohh yaa , nak cakap tak nak gaduh lagi taww . if bosan , text jela . shy tak kesa .
if nak share pape pon takpe , kita selalu share mcm2 kan ?
okay okay . byk da membebel ni . nanti org lain penat baca .
so ,
THE END:)
meooww .


thanks peeps . drop your comments .

7 comments:

  1. mak like part doraemon-nobita :)
    terbaekkk

    ReplyDelete
  2. saya pula suka SEMUANYA ! :D

    oh.ni gmba dinner batch.

    ''Malam Nostalgia Abadi''

    ReplyDelete
  3. comel la korang neh ! (: hehe

    ReplyDelete
  4. aidiel : hee . tahu .
    omie : meow . thank you yangg .
    pija : haha . comel ? aku jela comel . aidiel tak . hahahaha .

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete