BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

16 December 2011

Rahsia ekor kucing :D

Assalamualaikum~
Hari ni nak story pasal kucing :) kucing antara haiwan favourite jugak la . Suka haiwan yg berbulu sebenarnya , sebab best untuk dibelai-belai . Best kan ? So , skrg dekat rumah aku ada 7 ekor kucing . Kucing adult ada 2 and kittens ada 5 ekor . Banyak jugak kan ? Hihi . Aku tunjuk anak kucing yang comel ni eh . Sebab comel sgt . Nama mama dia Timtam :D Suka hati je letak nama . Ni kucing favourite akak aku lahh . Ni untuk akak yang jauh di Sarawak :)







P/s : Comel kan ? Mcm org yg jaga kucing ni :P













thanks peeps . drop your comments .

2 comments:

  1. comel jgak laa..tuan die...entahlah, haha

    ReplyDelete
  2. Comel laaa :D Tuan dia lagi la triple2 comel . *perasan .

    ReplyDelete