BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

07 October 2011

menunggu PRINCE CHARMING :)

status : Stay by Estrella .


HELLO . Lama sudah tidak bertemu . Sekarang ni sudah kembali dengan blog . Disebabkan cuti yang lama plus tak tahu nak buat apa . Ingat nak apply kerja dekat Popular Bookstores tapi tak tahu mama bagi permission ke tak . Ehh . Back to my topic today . Menunggu Prince Charming :D Tajuk tak boleh blah kan . Over sikit .

Dear Prince Charmingku ,
Tidak kira anda berada di mana dan siapa anda , saya menerima anda seadanya .
Tidak perlu la handsome , asalkan sedap mata memandang . (Buat apa nak handsome-handsome,nanti susah nak jaga bak kata Mama )
Yang penting anda dapat membimbing saya dalam agama dan juga hal yang lain .
Tak perlu la kaya sangat , yang penting kita tak hidup susah .
Dan yang paling penting , kita hidup bahagia sampai akhir hayat dan awak ikhlas menjaga saya .
Awak jangan lah cari org lain pulak ehh . Sebab saya akan sayang awak mcm diri saya sendiri .



Hahaha . Kenapa jadi macam ni ? Sebab agak jeles sebab almost semua kawan ada pasangan masing - masing sekarang . Saya masih lagi single . Hihi .
Btw , sebenarnya nak share cerita sikit . Shy ada la suka seorang budak ni . Da lama gila admire dia . Since shy Form 4 tak silap . After Spm dulu , everyday akan usha blog dia . Sebab dia sentiasa mengupdate blognya . Wahh . Gila kan . Kalau org tuh tahu mesti dia segan ,kalau tak pun terus tak blogging da. Haha . Tapi nak buat mcm mana ,da suka kan . Biasa la tuh .
Tak boleh imagine la macam mana shy kalau budak tuh pun minat shy jugakk . Wahhh . Thrill nya time tuh. *gila jiwang . Okay okay . Stop dreaming shy . Nanti merepek lagi . Okay geng . Boiboi :)

thanks peeps . drop your comments .

5 comments:

  1. fuiyooo.. dah pandai bjiwang. Ingatkan msuk uia dah pndai hafal quran. no offence :P

    ReplyDelete
  2. haha. tertouching sikit la dekat ayat last dekat paragraph second tuh. untunglah siapa dapat anda nanti. :D

    ReplyDelete
  3. hahaha . ni ayat novel je ni . copy cat :) hafal quran tuh tak lagi la . InsyaAllah .

    ReplyDelete
  4. haha . malangnya belum ada lagi . :)

    ReplyDelete
  5. hihihi. takpe. jodoh itukan rahsia Allah. Dia tahu mana yang terbaik untuk kita :)

    ReplyDelete