BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

12 October 2011

sedapp ~

Assalamualaikum :)
Hahaha . Tak tahu nak cakap pasal apa hari ni .
Tadi lebih kurang pukul 8 malam , Shy dan mama pergi ke pasar malam .
Yeahh . Da lama tak menjejakkan kaki ke pasar malam . Walaupun tak sampai 2 minit masa perjalanannya . Hihi . Itu pun sebab nenek nak makan burger . Supaya tak menghampakan nenek , mama pun ajak shy pergi pasar malam . Jalan punya jalan , Shy tak tahu nak makan apa .
Finally ikut jela mama nak beli burger for nenek . Then ternampak la menu burger kat situ .
Then , shy pun order 2 burger daging biasa utk nenek , 1 burger daging mayonis,dan 1 burger daging cheese . Semua burger ni total kan cuma RM 7.30 . Perghh . Murah kan .
Tanya la mama burger kat sini berapa ringgit . Mama cakap burger biasa cuma RM 1.50.Burger biasa dekat sini ialah daging yang telah disalut dgn telur . Gilaa best !
Burger cheese shy tuh cuma RM 2.50 :) paling mahal . Tapi sedapp dan berbaloi lah :D
Okay . Takde cerita ,cerita pasal burger pun boleh . Hihi .
Boiboi kawan kawan :)

thanks peeps . drop your comments .

2 comments:

  1. Hohoh . Nama pun cuti kan . Kasi gemuk sikit . Jeles kah ?

    ReplyDelete